Kort inlägg bara

| Postat i: Allmänt
Idag har det inte hänt speciellt mycket. Söndagar brukar vara rätt lugna dagar för mig. Började med att jag kollade på ett avsnitt av Gilmore Girls och fick lite damp på min dator eftersom skärmen slutade fungera två gånger i rad, därför sitter jag nu med min laptop. Efter det gjorde jag klart mattesteget jag håller på med och sen åt familjen våfflor till lunch. Sen skulle jag egentligen ha gjort svenska men istället satt jag mig och läste en bok och kollade upp böcker att skriva på en önskelista till jul. Nu framåt kvällen duschade jag och vid 6 stack jag bort till 4H där vi har replokal för att ha gitarrlektion med C. Varken han eller V var dock där så jag hade lektion med M istället men det gick bra det med. Efter ungefär en timme kom C och V dit med pizzorna som de hade varit och köpt så sen satt vi i kanske en timme och åt och snackade. Eller C och M tramsade runt som de brukar. Mycket skratt och väldigt mycket misstolk.
Nu är jag i alla fall hemma igen och ska kolla på ännu ett avsnitt av Gilmore Girls innan jag ska lägga mig. Blir nog hyfsat tidig kväll idag eftersom jag har ont i huvudet och det är skola imorgon, men kommer nog ändå läsa en stund innan jag sover.
Ha det bra så hörs vi imorgon!

Kan du inte skriva ut namnen?^^ känns så rörigt med bokstäver :P Hoppas huvudvärken går över <3

Svar: Haha okej, ska göra det i kommande inlägg :P
Johanna

Snygg design! :D
Du kanske borde gå teknik trots allt..?;)

SV: Tack snälla snälla, värmer så otroligt mycket ska du veta ♥ Blir jäätteglad :D

Svar: Haha kanske det ;)
Tack! fast har ju inte gjort den själv :P Ska bara lyckas byta bilder i headern nu också på något sätt...
Johanna

SV: Okej härligt! :D Och lägg gärna upp massa bilder du tagit eller bilder från we♥it eller nåt, det förgyller inläggen nåt otroooligt ^^
Hajdå♥

Svar: Yes det ska jag :) Har bara varit jobbigt nu eftersom jag inte har haft min iphone :/
Johanna

SV: Förstår det, är den tillbaka ännu? :)

Svar: Yes, den kom idag :D
Johanna
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: